Bezig met laden...

Brandvertragende behandeling van kunstplanten en -bomen.Deco Greens is gecertificeerd en erkend partner voor brandvertragende behandelingen.

Wat kunnen wij voor u doen?

1) Bij kunnen nagenoeg 90% van alle kunstbeplanting brandvertragend maken.

Helaas is niet alles te behandelen en of een behandeling mogelijk is hangt sterk af van de soort materialen die gebruikt zijn.

Voor elk soort materiaal is er een andere samenstelling nodig van de brandvertrager en dit is dus heel vaak maatwerk.

We kunnen deze behandelingen doen, indien gewenst of vereist met een erkend Certificaat voor de verzekering, die voldoet aan de bestaande NEN en ISO normen van de verschillende landen.

Ook hebben we de mogelijkheid om alleen de behandeling te doen zonder afgifte van een certificaat, deze behandeling, is het zelfde. maar u hoeft dan geen certificaat kosten te betalen.

De kosten voor een behandeling worden bepaald door het soort materiaal en de hoeveelheid bladeren en de omvang van het geheel.

2) De eerste behandeling wordt vaak gecombineerd met de nieuwe aankoop van de kunstbeplanting, maar we kunnen ook reeds bestaande projecten op locatie nazien en behandelen.

3) Een certificaat is 1 jaar geldig en de producten moeten na 1 jaar opnieuw geïnspecteerd en eventueel gereinigd worden en een nabehandeling hebben, meestal gebeurd dit op locatie.

4) Het is bij wet, gemeenteverordening of via de brandverzekering verplicht om dit soort producten brandvertragend met of zonder certificaat op te leveren.

Wij werken met de nieuwste brandvertragende technieken en materialen om er voor te zorgen dat de behandeling zo weinig mogelijk inbreuk gaat geven aan het product en de brandvertrager optimaal zijn werking doet.

In het verleden werden veel kunstbeplantingen behandeld met een alkalisch zout oplossing wat heel veel residu achter laat op de kunstbeplanting in de vorm van witte strepen of witte zout korrels, deze eigenschap en residu zal bij onze middelen niet gaan voorkomen.

Ondanks de materialen die wij gebruiken als brandvertrager kan het zijn dat na behandeling van de kunstbeplanting er een kleine niet storende natuurlijke residu zichtbaar is, helaas is dit onoverkomelijk en weinig aan te doen.

Wij kunnen ook alleen de brandvertrager aan u leveren, zodat u uw project zelfstandig brandvertragend gemaakt kan worden.

Dit is alleen mogelijk als er geen certificaat eis is.

We kunnen voorafgaande met test materiaal bekijken wat de juiste samenstelling moet zijn van de brandvertrager en kunnen dit dan per materiaal soort gepast op maat aan u leveren.Kunstkerstbomen:Voor kunstkerstbomen hebben wij een speciale brandvertrager die per fles van 1 liter via de webwinkel te koop is.

Indien u kunstkerstbomen geleverd wil hebben met een extra certificaat dan is dit alleen mogelijk door een behandeling door ons op locatie te Spankeren.

Ook is een behandeling op locatie bij u mogelijk.

Indien de kerstbomen reeds eerder zijn behandeld dan moeten deze eerst gereinigd worden al voor wij een nieuwe behandeling kunnen uitvoeren.

Ook nog nooit behandelde kerstbomen zouden eerst gereinigd moeten worden voordat we een nieuwe behandeling kunnen doen.

Een kunstkerstboom behandeling met certificaat, ook hiervan is het certificaat 1 jaar geldig en moet elk jaar opnieuw behandeld worden.

Graag wijzen wij u erop dat alle nieuwe kerstbomen gekocht bij Deco Greens reeds voldoen aan de zwaarste brandvertragende norm, die geldig is voor de USA.

Helaas ondanks dat de kunstkerstbomen al brandvertragend zijn, zullen deze voor de Nederlandse eisen en verzekering net geldig zijn en is nabehandeling door ons met brandvertrager en certificaat de enige juiste en goedgekeurde oplossing.