Buxus

Buxus

kunstbuxus

is er in vele soorten en maten.

WIj leveren kunstbuxus bollen van klein tot groot.

De Kunstbuxus bol is te verkrijgen als glade korte bol in natuurlijke kleuren en deco kleuren van diameter 10cm t/m 80cm.

De nepbuxus of beter gezegt kuns buxus ballen zijn er in diversen uitvoeringen, hol tot ongeveer 50cm, vanaf 55cm worden deze vaak verstevigd met een ijzer binnenwerk zodat ook de groter kunstbuxus bollen mooi rond blijven.

Dan hebben we kunstbuxus bollen op piepschuim bol, deze zijn voller en blijvend rond, in de bol worden dan allemaal kleine kunstbuxus takjes geprikt.

Wilt u een hele natuurlijke kunstbuxus dan krijgt u de kunstbuxus op stam, in de stam zijn verschillende maten kunstbuxus takjes gestoken en geeft hierdoor de mooiste natuurlijke grillige vorm, dit kan een bol of bal zijn maar ook een kunstbuxus struik een kunstbuxus spiraal, kunstbuxus pilaar of meerdere kunstbuxus bollen onder elkaar.

Tevens is het grootste gedeelte van deze kunstbuxusbollen of kunstbuxus planten geschikt voor buitengebruik en hebben we speciale versies kunstbuxusplanten met extra UV Safe Protectie.

Indien u extra uitleg wilt of advies qua maat voor uw bak bel of mail ons dan even.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren