Bomen

Bomen

Bent u op zoek naar decoratieve kunstbomen? Dan bent u bij Deco Greens Online KunstPlanten op het juiste adres. Wij leveren ruim 2.000 verschillende kunstbomen, alle van projectkwaliteit! Dit houdt in dat de kunstboom nagenoeg altijd voorzien is van een echte houten stam. De bladeren van de boom zijn door en door gekleurd van het beste materiaal. Hierdoor heeft u veel mooie groen varianten en geeft het de kunstboom een heel natuurlijke uitstraling. Veel van onze kunstbomen hebben extra details, zoals kartelranden, nerven en door warmte ingebrachte naden, dit alles zorgt voor de meest natuurlijke uitstraling. Door onze projectkwaliteit heeft u geen last van donkergroene bladeren en geverfde bladeren met motief, zoals bij veel andere aanbieders wordt aangeboden. Dit zijn nepbomen die snel verkleuren naar een blauw paars grijze kleur.

Gezien we u zo goed mogelijk willen helpen met het kiezen van de juiste kunstbomen hebben we verschillende prijsklasse: TOP kwaliteit met veel details of goede kwaliteit met minder details. Ook wordt de prijs bepaald aan de hand van het aantal kunstbladeren en of deze groot of klein zijn. Het is vaak moeilijk te zien op onze foto’s, maar het is al snel appels en peren vergelijken. Een voorbeeld: u ziet een mooie bamboe voor een leuke prijs, met 660 blaadjes en heel vaak met een te mooie foto die niet overeenkomt met wat u krijgt. Bij ons kost deze bamboe wellicht iets meer, maar u krijgt dan wel 1.260 blaadjes van top kwaliteit. Onze foto’s zijn door ons zelf gemaakt, dus de kunstbomen zijn altijd zo als u ze ziet en in de praktijk zelfs nog mooier. U kunt beter iets meer uitgeven en heel veel jaren plezier hebben van een mooie kwaliteit kunstboom dan een kunstboom te kopen waarover u in het begin al ontevreden bent en hier jaren tegen moet aankijken.

Kunstbomen voor binnen

Gezien ons grote aanbod kunstbomen, heeft u bij Deco Greens altijd slagingskans. Waar echte bomen en grote planten niet groeien, kunt u altijd uit de voeten met een mooie kunstboom. Kunstbomen hebben geen water nodig en nagenoeg geen onderhoud. Veel mensen kopen vandaag de dag mooie kunstbomen voor in de huiskamer, hal, slaapkamer of badkamer. Allemaal plekken waar het normaal, door het ontbreken van voldoende licht, moeilijk is een grote plant in leven te houden. Mocht u een kunstplant willen plaatsen in een zonnige hoek of in een serre dan is het heel belangrijk om deze kunstboom extra te beschermen met onze IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray. Eenmaal per jaar de kunstboom hiermee behandelen en uw kunstbomen kunnen er jaren tegen aan. Het voorkomt extra snelle verkleuring en het beschermd het materiaal tegen veroudering. Tevens zorgt het ervoor dat uw kunstbomen minder statisch worden, waardoor het stof ook minder aantrekt.

Kunstbomen hebben ook veel voordelen voor uw kantoor, bedrijf of winkel. Het is een eenmalige aanschaf en u heeft jaren zonder onderhoud plezier. De kunstbomen van Deco Greens zijn zo natuurlijk gemaakt, zodat uw personeel en klanten dit altijd positief ontvangen.

Kunstplanten voor bedrijven hebben nog een ander groot voordeel, buiten dat u hiermee gezelligheid brengt en dit te goede komt voor de werksfeer en het koopgedrag van uw klanten, zorgt het ook voor rust. Kunstplanten veranderen namelijk erg goed de akoestiek en breken geluid af. Veel van onze klanten zetten bewust kunstplanten op kantoor om hiermee het geluid van pratend personeel te reduceren, een telefoon gesprek is dan minder storend voor collega's. De meeste kantines klinkt vrij hol. Iedereen wil vaak zijn verhaaltje even kwijt in de pauze, waardoor het al snel een chaos wordt van geluidsklanken. Kunstplanten, kunstbomen of hangende planten geven direct resultaat en het wordt direct een aangename sfeer in de kantine.

Kunstbomen voor buiten

Steeds meer mensen willen een onderhoudsvrije tuin. Gezien de behoefte hieraan zijn er de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest in kunstbomen voor buiten. Buiten de verschillende materialen die er voor kunstbomen gebruikt worden, hebben wij ook de ontwikkeling gedaan in de IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray, een hoogwaardig beschermend onderhoudsmiddel.

U kunt dan ook de categorie kunstplanten voor buiten indelen in 3 soorten kunstbomen:

    1. Door gebruik te maken van de IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray, wordt het mogelijk om een heel groot gedeelte van onze kunstbomen voor binnen geschikt te maken voor buitengebruik. Het is dan belangrijk dat de kunstbomen verder ook geschikt zijn om wind en regen te trotseren. Takken moeten extra goed vastzitten in de stam en de kunstbladeren moeten goed verlijmt zijn. Gelukkig komen vele van onze projectkwaliteit kunstbomen hiervoor in aanmerking, zodat er een zeer groot aanbod is in kunstbomen.
    2. Kunstbomen met speciale kunstbladeren (taupine). Dit blad heeft meer kunststof verwerkt in het materiaal en is hierdoor kleurvast t.o.v. het zijde kunstblad voor binnen. Het is ook dikker en steviger dus kan ook meer hebben in de buiten omgeving. Wij hebben hierin verschillende kunstbamboes en kunstbananen bomen met dit speciale taupine blad. Ook bij deze kunstbomen is het aan te raden deze extra te beschermen met onze IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray.
    3. Kunstbomen met vol kunststof blad. Deze kunstbomen hebben hele dikke kwaliteit kunststofblad. Hierdoor zeer geschikt om als kunstboom buiten te gebruiken. Helaas gaat dit altijd ten kosten van de natuurgetrouwheid van de kunstboom. Het voordeel is dat het veel meer kan hebben. Als de kunstboom een aantal meter van u af staat dan is dit geen enkel probleem. Op een afstand is deze kunstboom nog steeds erg natuurgetrouw en kunt u er veel plezier aan beleven. Ook hier het advies om de IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray te gebruiken. Het zorgt voor extra bescherming en zorgt voor een minder snelle veroudering van het kunststofblad.

Levensduur van de kunstbomen

Naast het verzorgde uiterlijk van onze kunstbomen hechten we veel waarde aan de levensduur. Zo is de aanhechting van de takjes aan de stam zeer zorgvuldig gedaan en zijn de bladeren op hun beurt weer stevig verbonden aan de takjes. Dit betekent dat er vrijwel geen uitval van bladeren is, zelfs niet als u speelse huisdieren heeft. De stammen zijn gemaakt van echt hout. Het hout vergaat echter niet door een speciale behandeling. Onze kunstbomen gaan binnen uitzonderlijk lang mee. U zal eerder uit verveling een nieuwe kopen dan dat deze vervangen moet worden omdat deze verslechterd.

Als u kunstbomen buiten gaat gebruiken dan wordt het een geheel ander verhaal. Kunstbomen voor buiten gebruik hebben een levensduur van tussen de 3 en 6 jaar. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden. Wij adviseren altijd de kunstbomen binnen te halen in de najaar dan wel winterperiode. Door de kou beschadigd het materiaal van de kunstboom en worden deze extra snel oud. Dit kan zo 50% van de levensduur verkorten. Tevens verlengt u weer de levensduur door gebruik te maken van onze IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray.

Gebruiksvriendelijkheid van de boom

Veel mensen gaan over tot het kopen van een kunstboom, omdat ze weinig omkijken willen hebben naar hun beplanting in huis, kantoor of bedrijf. De kunstbomen van Online KunstPlanten lenen zich hier uitstekend voor. Allereerst hoeft u de kunstbomen (uiteraard) geen voeding te geven. Daarnaast zijn de kunstbomen ook nog eens gemakkelijk op te zetten en eenvoudig naar wens aan te passen. De verschillende takjes kunnen naar eigen inzicht gebogen worden en bevatten allemaal ijzerdraad die dit mogelijk maken. Bovendien zijn alle kunstbomen uitgerust met een verzwaard beton potje. Dit beton potje zorgt er voor dat de kunstboom op zich zelf al stabiel staat. Deze pot monteert u altijd in uw eigen mooie bak of pot. Heeft u deze nog niet, dan kunnen wij u hierin advies geven en wij verkopen de nodige planten en bomen bakken. Eventueel kunt u nog een bodembedekker gebruiken om het geheel af te maken. U kunt dan denken aan grind of aan Franse boom schors. Wij adviseren geen Hydro korrels, deze zijn gemaakt voor echte planten op Hydro Cultuur en geven uw kunstbomen geen meerwaarde. Het onderhoud van de kunstbomen blijft beperkt tot het afstoffen of als u de IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray heeft gebruikt dan kunt u deze ook onder de douche zetten. Dit heeft geen nadelig effect en geeft een mooier resultaat dan afstoffen. Na het drogen nog wel even de kunstboom licht nabehandelen.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 336

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 336

per pagina
Van hoog naar laag sorteren