Kunstgras Tapijt

Kunstgras Tapijt

kunstgrastapijt

Meer tuin, minder onderhoud, dus meer leef kwaliteit

Kunstgras in de tuin heeft een aantal belangrijke pluspunten. Allereerst kost het een stuk minder tijd. Met kunstgras hoeft u immers niet meer te maaien, strimmen of onkruid te wieden. Daarnaast scheelt kunstgras u ook geld. Uw hoeft uw kunstgras natuurlijk niet te voorzien van bemesting, kalk en hoeft ook niet meer te maaien! Wat u nog wel moet doen? Zo nu en dan de grasmat schoonhouden en goed vegen. Kortom: slechts een paar kleine handelingen in vergelijking met het onderhoud van een gewone grasmat. Kunstgras heeft dus alleen maar voordelen!

Overweeg je om kunstgras te kopen? Dan merk je al snel dat je uit ontzettend veel verschillende kunstgras soorten kunt kiezen. Daarom bieden wij je eerlijke en duidelijke informatie over kunstgras en speelgras, de voordelen en nadelen en het gebruik en het onderhoud van kunstgras. 

Kunstgras is dé uitkomst voor op balkon, terras of in de tuin:

  • Altijd een mooie en groene grasmat
  • Nooit meer maaien
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Kind- en huisdiervriendelijk
  • Minder last van ongedierte
  • Ideaal voor mensen met allergie/hooikoorts

Kunstgras is momenteel erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen.

Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het kunstgras tapijt bovendien nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Inmiddels zijn er heel veel soorten kunstgras-nepgras van diverse producenten en merken te koop.

Wij kunnen ons voorstellen dat u, door alle informatie die u over kunstgras wordt aangeboden, door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn wij zeer selectief in de producten die wij verkopen. Bij ons is kwaliteit gegarandeerd! En proberen hierdoor voor elk budget het juiste, maar alleen kwaliteit, kunstgras te leveren.

Kunstgras van Deco Greens staat voor Hoogwaardige Europese Kwaliteit, mooi vol, juiste kleuren, juiste materiaal garen, veel details, laag- en hoogpolig en voor de hoogte klasse 10 Jaar garantie !!

Kunstgras wordt tegenwoordig gebruikt voor vele toepassingen zoals tuinen, balkon, camping, kinderspeeltuinen, etc. er is niks zoveel veelzijdig als KUNSTGRAS TAPIJT

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren