KunstHagen

KunstHagen

Bij Deco Greens kunt u verschillende kunsthagen kopen. Wij leveren enkel top kwaliteit kunsthagen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Onze kunsthagen zijn onderverdeeld in: kunsthaagtegels of ook wel kunsthaagelementen genoemd, kant en klare buxus kunsthagen, bamboe kunsthagen en de Harmonica kunsthagen op wilgentakken. Ook vindt u bij ons als budget afscheiding de kunstgrashaagrollen van zeer hoge kwaliteit en dichtheid.

Kunsthaagtegels, Haag elementen, kunsthaag matjes

Wij leveren alleen de Kunsthaag tegels van GreenWall4ever. Deze kenmerken zich in hoge kwaliteit, EXTRA vol, meer details en dikker materiaal. Elders worden haagtegels aangeboden die voor u als leek er hetzelfde uitzien. Helaas schijn bedriegt! Het is net allemaal iets minder, u betaald wellicht ook minder, maar naar 3 jaar gaat de kwaliteit achteruit. GreenWall4ever kunsthagen gaan tussen de 10 á 15 jaar mee, en zijn hierdoor de beste kunsthagen verkrijgbaar.

De meeste kunsthaag tegels zijn van het voormaat 50 x 50cm. Deze tegels ook wel haagelementen genoemd, klikt u heel eenvoudig aan elkaar. Elke tegel heeft een pin en gat verbinding die u in elkaar drukt tot een groot geheel. Elke maat is dus te realiseren. Het kunsthaag materiaal is eventueel met een gewone schaar op maat te knippen of te moduleren.

Kunsthaag tegels gebruikt u op verschillende manieren. Wellicht heeft u een oude houten schutting die u met deze haagtegels wilt bekleden en een 2de leven wilt geven. Maar u kunt natuurlijk ook direct een nieuw hekwerk neerzetten en bekleden met kunsthaag elementen. Bij nieuw plaatsen, adviseren wij betonpalen en gegalvaniseerde betongaas maten van 200cm hoog en 300cm breed. Hierop bevestigd u de kunsthaagtegels. Afhankelijk of uw buren meedoen zou u deze aan 2 zijden moeten bekleden. Doen de beuren niet mee of is het een blinde schutting, dan kunt u het beste eerst zwart worteldoek bevestigen en hierop later de kunsthaagtegels. U voorkomt hierdoor het doorschijnen van het licht door de kunsthaagelementen.

Ook lelijke muren kunt u camoufleren met kunsthaagtegels. U kunt de kunsthaagtegels direct bevestigen met schroeven, haken of ogen met plug of u plaatst er eerst betongaas voor.

Voor de creatieve mensen zijn er een tal van oplossingen. Wat dacht u van een natuurlijke afscheiding voor vuilcontainers? Er zijn legio mogelijkheden en makkelijke manieren (easy deco) om er met kunsthaagtegels iets moois van te maken.

De kwaliteit en het materiaal van de GreenWall4ever kunsthaag tegels zijn zwaar UV Safe behandeld en van een brandvertragend speciaal materiaal vervaardigd. Ze behoeven hierdoor geen extra onderhoud te hebben om toch meer dan 10 jaar mee te gaan.

Kunsthagen in een vaste vorm

Deco Greens levert ook kant en klaren kunsthagen. Deze kunsthagen worden vaak als kunstheg van een bepaalde maat geleverd en kunt u in kunstbuxus of kunstbamboe bij ons kopen.

Onze kunstbuxus hagen zijn alle geschikt voor buiten en binnen en hebben een UV Safe Protectie behandeling gehad. Gezien bij deze kunsthagen meer op detail wordt gelet en het materiaal van een andere samenstelling is, is het aan te bevelen om bij deze kunsthagen gebruik te maken van onze IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray. Dit beschermt uw kunsthaag tegen alle van buiten afkomende onheil en zorgt bij jaarlijks onderhoud voor een langere levensduur.

Wij leveren vele soorten en maten kunstbuxushagen van breed en smal, hoog en laag, heel natuurlijk grillerig en net gesnoeid.

U kunt bij ons ook terecht voor de veel gebruikte bamboekunsthaag. Wij leveren kunstbamboehagen van 150 en 180cm hoog en ongeveer 80cm breed, met standaard 7 stokken of dubbel bezet en hierdoor extra vol. De kunstbamboe haag is gemaakt van echte bamboe stammen met hieraan kunstbamboetakken met speciaal buitenblad van Taupine. Deze Taupine bladeren zijn mooi gedetailleerd en hebben iets meer kunststof materiaal in het blad t.o.v. de normaal gebruikte zijdeachtige kunstbladeren. Het is aan te bevelen om bij deze bamboe kunsthagen gebruik te maken van onze IQ Nano UV Safe Onderhoud Spray.

Kunsthagen op rol

Op internet komt u verschillende aanbieders tegen die kunsthagen leveren op rol. Deze haagrollen worden meestal met hedera kunstblad verkocht als zijnde een goedkoop alternatief om een kunsthaag mee te maken.

Helaas is deze kwaliteit in zijn geheel niet geschikt als kunsthaag en is dan ook na 3 jaar geheel verwoest en aan vervanging toe. Ook deze lichte kwaliteit (kunstblad is vele malen dunner en van geheel ander materiaal) gaat na 1 jaar al verkleuringen geven. Eigenlijk is deze kwaliteit gemaakt om als onderdek aan paviljoen of uitbouw, veranda en degelijke te maken, maar dus niet geschikt om permanent aan de wand in de zon te hangen.

Wilt u toch een goedkope oplossing om een kunsthaag te realiseren en van zeer goede kwaliteit, dan moet u eens denken aan onze diamant geweven kunstrolhagen. Deze hagen zijn gemaakt van kunstdennen guirlande waarmee een mat is geweven van 200 x 300cm groot. Door de horizontale en verticale en diagonale weving is deze kunsthaag heel mooi dicht. Deze kunsthaag op rol is dan ook UV Safe en gaat jaren mee. Gezien het resultaat een beetje als gras aandoet worden deze kunsthagen op rol verkocht als grashagen of kunstgrashagen. Het mooie is dat deze basis snel te monteren is en een heel stuk goedkoper, maar toch van hoge kwaliteit. Verder kunt u door deze weving heel makkelijk andere kunstplantenhangers en kunstplantenstekers in deze kunstgrashagen verwerken, waardoor u deze in het voorjaar zeer mooi kunt aankleden en zodra het winter wordt kunt u deze kunstplanten weer verwijderen en in het voorjaar weer gebruiken.

Onze kwaliteit

Wij werken alleen met de beste kunsthagen fabrikanten van China. Onze kunsthagen worden allemaal met de hand gemaakt en zijn hierdoor nauwelijks van echte hagen te onderscheiden. Elders komt u kunsthagen tegen waarvan de bladeren geverfd zijn en hierdoor snel verkleuren. Onze kunsthagen zijn allemaal vervaardigd met grondstoffen die op kleur zijn gebracht. De meeste zijn dan ook UV Safe, hierdoor behoudt de kunsthaag beter zijn kleur en blijft veel langer mooi.

Omdat de grondstof gekleurd is geeft dit de hoogste kwaliteit en heeft u de mogelijkheid om met onze UV Safe & Water Protectie Spray de kunsthagen te behandelen en ze hierdoor langdurig te onderhouden met blijvende UV Protectie*.

* dit hoeft niet bij de GreenWall4ever producten, deze zijn van ander materiaal en hebben geen extra bescherming nodig)

Wij hebben voor elk budget kunsthagen, het verschil in prijs is het aantal kunstbladeren en de details. Hoe meer kunstblad en details des te mooier en echter de kunsthagen worden.

Deco Greens is met ruim 30 kunsthagen, online de grootste webshop van Europa. Naast onze online shop nodigen we u graag uit om onze showroom te komen bezoeken waar u al deze kunsthagen kunt bekijken.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren