Kerst

Kerst

Kunstkerstbomen

De kunstkerstbomen van Deco Greens staan bekend om hun hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van TOP materiaal en zijn extra vol. Gezien wij in Nederland deze bomen alleen verkopen rechtstreeks vanaf de groothandel ,heeft u altijd de beste prijs. Uw voordeel ten opzichte van de consumentenprijs is al snel 50%! Alle Deco Greens Kunstkerstbomen worden onder strenge controle vervaardigd is onze eigen fabriek in China. Hij wordt wereldwijd verkocht en voldoet daarom ook aan de hoogste brandvertragende klasse die in de USA wordt gesteld. Hierdoor zijn onze bomen voor elk ander land geschikt en voldoen altijd aan de brandvertragende klasse van elk land. Indien brandweer een aanvullend brandvertragend certificaat wenst, dan is dit alleen mogelijk door middel van een nabehandeling van de kunstkerstboom. Ook hierin kunnen wij als brandvertragend gecertificeerd bedrijf een rol spelen.

De voordelen van een kunstkerstboom van Deco Greens

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit kunst folie om onze kunstbomen mee te vervaardigen.

Voordelen:

  • Hoogste brandvertragende klasse
  • Mooie kleuren,
  • Alle bomen hebben 3 kleurige folie om een tak te vormen
  • Het takje bruin als midden kern en de naalden zijn altijd in 2 kleurvarianten waardoor de kunsttak veel echter lijkt.

Alle kunstkerstbomen zijn geheel vol bezet, indien u de takken op de juiste manier ontvouwd, heeft u een mooie volle kerstboom. Ook wordt de stam altijd omwikkeld met dennen folie dus u ziet nooit metalen delen. Er wordt alles aan gedaan om de boom er uit te laten zien als een echte kerstboom.

Wij leveren verschillende variaties kunstkerstbomen

De normale standaard kunstkerstboom is van goede volle kwaliteit en simpel gehouden qua detail. Het is daarom een goede kwaliteit boom voor een schappelijk bedrag. Dan hebben we een iets luxere variant kunstkerstboom. Deze kunstkerstbomen hebben meer variatie in de gebruikte soort takken. Ze hebben smalle en bredere naalden en lange en korte naaldtakken.

De TOP luxe variant kunstkerstboom onderscheidt zich in het gebruik van diverse ander soort kunstdennentakken, zoals Hardnaald takken en PE of PU naald takken. PU & PE naaldtakken zijn takken die gemaakt zijn van een vol kunststof materiaal PU of PE, deze worden door spuitgiettechniek gevormd en zijn hierdoor niet van echt te onderscheiden. Wij gebruiken deze speciale takken als extra ondersteuning in onze luxe kunstkerstbomen. Ze worden meestal aan de buitenzijde van de kunsttakken gemaakt, deze takken ziet u het best en hierdoor is de kerstboom realistisch echt. Wij kiezen bewust niet voor 100% PE & PU bomen. Deze kunstkerstbomen zijn erg duur en de levensduur is van z’n boom is minder lang. Onze bomen hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, zonder overmatige uitval en blijvend mooi.

Extra smalle kunstkerstbomen

Deze bomen leveren wij tot een hoogte van 270cm en zijn zeer geschikt voor een kleine huiskamer of voor bedrijven en horeca waar de kerstboom wel de kerstsfeer moet geven maar niet in de weg moet staat. Mooie volle kerstbomen die extra smal zijn van onder. In de variatie smalle kunstkerstbomen leveren we van hele smalle Kunstkerstbomen naar gewone smalle Kunstkerstbomen en hebben we versies uit de normale standaard kunstkerstboom en Top Luxe variant kunstkerstboom.

Extra brede kunstkerstbomen

Deze kunstkerstbomen kenmerken zich door een extra brede onderzijde en sommigen, zoals de Amerikaanse kerstboom, geheel gevuld tot aan de grond.

Decoratie Kunstkerstbomen

Deze bomen hebben al standaard extra decoratie in de boom. U moet dan denken aan sneeuw, dennenappels, rode besjes, etc. Dan bestaat er nog een variatie met sneeuw en frosted naalden, ook deze kunstkerstbomen zijn er in de uitvoeringen smalle kunstkerstbomen, Luxe kunstkerstbomen, Brede Kunstkerstbomen.

Kunstkerstbomen met LED verlichting.

Uiteraard kunt u deze ook bij Deco Greens vinden. Wij leveren alleen kerstbomen met duurzame LED verlichting en hierdoor hebben ze een lange levensduur. Voor 2018 hebben we nu ook LED kaars verlichting in bepaalde bomen laten maken. Aan elk voordeel, “een kunstkerstboom direct met LED verlichting” hangt ook een nadeel. Ondanks dat de LED verlichting van goede kwaliteit is, is de bedrading altijd iets wat met extra zorg behandeld moet worden. Gezien we na de kerst de boom rap willen opruimen wordt hier vaak niet aan gedacht en ontstaat er draadbreuk waardoor het licht het jaar erop niet meer werkt. Om dit op te lossen hebben wij de afgelopen jaren gemeend een andere weg in te moeten slaan. Deco Greens levert nu ook TOP Kwaliteit Warm gekleurde LED verlichting. Wij beschikken over 2 verschillende versies, één met 500 LEDs en één met 700 LEDs. Deze speciale snoeren kunt u in een mum van tijd door uw kunstkerstboom draaien. U ziet het snoer nauwelijks en u heeft altijd op en top mooi warm gekleurd LED licht in de boom. Hoge kwaliteit dus en beiden hebben een lange levensduur.

Voor 2018/2019 hebben we een nieuwe uitdaging in ons assortiment de kunstkerstboom met RICE LED, dit zijn niet zichtbare LEDjes die geheel door de kerstboom zijn verwerkt. Door de goede verwerking zijn de lampjes niet zichtbaar wanneer ze uit staan terwijl ze veel licht verspreiden als ze wel aan staan.

De boom is leverbaar in de maten:

  • 150cm
  • 180cm
  • 210cm
  • 240cm
  • 270cm
  • 300cm

De kleinste versie heeft 1300 LEDs. Dit is al veel meer dan normaal de grootste boom met LED verlichting. De 300cm variant heeft zelfs 5250 RICE LEDs. U kunt deze Kunstkerstbomen met RICE LEDs hier vinden De doelgroep voor deze bomen is de particulier die wel een hele mooie kunstboom wil of de zakelijke gebruiker die het gewoon perfect wil hebben. Ook worden deze bomen veel verkochte aan verhuur bedrijven gezien het makkelijk en snel opzetten van deze bomen.

Als laatste hebben we nog een beperkt aantal Giant kunstkerstbomen die tot wel 6 meter hoog zijn.

Tevens hebben we een bepaald assortiment Hoge Kunstkerstbomen vanaf 270cm t/m 360cm hoog.

Ook leveren we de benodigde opberg bewaar kerstboom tassen. We hebben 2 varianten: een van hoge kwaliteit met extra vakken en een van hoge kwaliteit voor grote kerstbomen.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 57

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 57

per pagina
Van hoog naar laag sorteren