Smalle KunstKerstbomen

Smalle kunstkerstbomen:

Bij Deco Greens kunt u hele goed terecht voor een mooie kwaliteit Kunstkerstboom.

We hebben 3 soorten:

Smalle Kunstkerstbomen van 150cm t/m 270cm Hoog, mooi slank oplopend en nemen weinig ruimte in, zijn goed gevuld en voorzien van 2 kleuren groen PVC folie en een bruine midden draad die de tak kleur vormt. De Newland Smalle kunstkerstboom is zo goed van kwaliteit dat deze een predicaat toegewezen worden dat deze boom voor minimaal 30 jaar gebruik is.

Smalle luxe kunstkerstbomen, iets breder dan bovenstaande maar nog steeds smal, deze kunstkerstbomen zijn uitgeruist met 2 kleurige PVC Folie en bruine tak draad en hebben als extra takken van PU (deze takjes zijn door spuittechniek gemaakt) en geven de kunstkerstboom een heel echt effect.

Luxe real PU kunstkerstbomen in het groen en met sneeuw, deze kunstkerstboom staat op een hoge voet met een platouw aan de onderzijde, de kunstkerstboom begint dus op een hoger niveau en neemt hierdoor geen plaat in op de grond (max 30cm) deze kunstkertsbomen zijn er in 4 maten en de hoogste is 360cm. Het is de ideeale kunstkerstboom voor de Horeca of showroom of winkel. Deze kunstkerstbomen hebben vaste takken die u naar beneden uitbuigt en zijn geheel gemaakt van PU (deze takjes zijn door spuittechniek gemaakt) en geven een super echte kerstboom.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren