Palmen

Palmen

Bij Deco Greens vindt u een zeer breed assortiment kunstpalmbomen. Kunstpalmen, ook wel bekend als neppalmen of namaakpalmen, zijn er vele soorten, voor binnen en buiten, en in vele maten. Bij het kopen van een kunstpalm is het belangrijk om te kijken naar de gewenste functie. Voor binnen zijn er heel veel mooie kunstpalmen die als kleine of grote kunstplant gebruikt kunnen worden. Het mooie van een kunstpalm zijn de grote bladeren die je hebt in verschillende soorten en maten. Een grote kunstpalm in de woonkamer is dan ook een eye catcher, maar ook op kantoor, in een showroom, uw winkel of bedrijf is een kunstpalm een echte toevoeging. De buiten kwaliteit kunstpalmen zijn goed te gebruiken voor een horeca gelegenheid, beursstand of strandpaviljoen en niet te vergeten uw privé zwembad. Ook vind u geregeld namaak palmbomen terug in tuinen, veranda's en/of op balkons.

Kunstpalmen kopen

Wij bieden altijd een ruim assortiment kunstpalmbomen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ons uitgangspunt is om iedere klant die een kunstpalmboom wilt kopen verder te helpen. Wij hebben dan ook het grootste assortiment kunstpalmen van Europa met daarin alles soorten en formaten.

Wij bieden zowel namaakpalmen voor buiten- als voor binnengebruik. Daarbij ook grote neppalmen, kunstpalmen die permanent buiten kunnen staan. Al onze namaak kunstpalmbomen worden geïmporteerd en uit eigen voorraad bezorgd. Wij bieden dan ook zeer goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn daarnaast ook importeur voor andere kunstplanten aanbieders in Nederland, België en Duitsland.

Veel van onze klanten hebben slechte ervaringen met echte planten en/of palmbomen. Klanten zoeken op internet naar verkopers van kunstpalmbomen. Helaas zijn er vrij veel kwaliteitsverschillen en kunt u niet zomaar elke kunstpalm buiten gebruiken. Het is dan ook belangrijk als u wilt overgaan tot de aankoop van een kunstpalm dat u vaststelt wat uw wensen zijn. Hierna kunt u eens rondkijken in onze kunstpalmen categorie. Heeft u vragen? Bel ons! Dit kan iedere dag tot 22 uur s’avonds. O stuur een mail met uw uitgebreide wensen en wij kunnen u adviseren bij de aankoop van de juiste kunstpalm.

Kunstpalmen voor binnen gebruik

De soort kunstpalm is erg divers, veel kunstplanten en kunstbomen vallen onder de categorie kunstpalmen. Kleine agave of aloë palmplanten of kleine cycaspalmen tot 180cm als kunstkamerplant. Ook de kunstbanaan boom is familie van de kunstpalm. Een zeer veel gebruikte kunstpalm voor in de horeca, beursstand of voor bij het zwembad. We hebben kunstpalmen speciaal voor binnen gebruik, met veel mooie details en zeer realistische palmbladeren van zijde materiaal. Deze binnen kunstpalmen zijn verkrijgbaar van klein tot groot.

Kunstpalmen voor buitengebruik

De meeste mensen kopen kunstpalmen voor buiten om de achtertuin leuk aan te kleden. Wellicht heeft u een zwembad of een mooie terrashoek waar u met kunstpalmen wilt werken. Wat ook veel wordt gedaan is het plaatsen van een kleine kunstpalm, tot 150cm, in een hoge bak. Dit geeft een heel mooi resultaat en u kunt er ook nog min of meer onder door lopen. Grotere kunstpalmen staan vaak op een bepaald punt in de achtertuin of worden gebruikt bij de aankleding van een zwembad. Waar u op moet letten is dat in de wereld van kunstplanten afspraken zijn gemaakt over de maatvoering zoals wij deze opgeven. Voor alle kunstplanten is dit in gestrekte ligging, dus van onderkant pot tot de top van het hoogte blad. Bij kunstpalmen is dit min of meer ook, alleen als u de kunstpalm moduleert (uitvouwt), gaan de kunstpalmbladeren vaak erg wijd staan en gaat dit af van de hoogte. Daarom heeft u minimaal een kunstpalm nodig van 210 á 240cm als u hier enigszins onderdoor wilt kunnen lopen. De meest verkochte kunstpalm voor buiten is dan ook de Cycas kunstpalm, deze speciale buiten kunstpalm is 300cm hoog en heeft een tweedelige stam. De kunstpalmbladeren van deze palm steek u in de kop en kunnen in de winter weer verwijderd worden. Hierdoor kunt u de levensduur van deze buitenkunstpalm aanzienlijk verlengen. Ook is het later mogelijk om nieuwe kunstpalmbladeren te bestellen. De kwaliteit van de stam garandeert dat deze jaren mee gaat.

Materiaal gebruik bij kunstpalmen

De binnen kunstpalmen zijn zeer gedetailleerd met mooie zijdeachtig materiaal kunstpalm blad. Er zijn ook kunstpalmen met taupine blad. Dit kunstpalmenblad heeft meer kunststof in het materiaal, maar heeft wel de details van zijde kunstblad. De echte buiten kunstpalmen zijn voorzien van volkunststof palmblad. Dit heeft een UV Safe bewerking gehad en gaat dus veel langer mee. Ook zijn deze palmbladeren beter bestand tegen regen en wind. Voor al het materiaal geldt dat u deze extra kunt beschermen met onze IQ Nano UV Safe & Onderhoud Spray. Hiermee verlengt u de levensduur van het materiaal van de kunstpalmbladeren.

Wij leveren de kunstpalmen door geheel Europa!

Wij leveren onze kunstpalmbomen door heel Europa. De kleine kunstpalmen kunnen we gewoon verzenden via DHL. Grote en hele grote kunnen alleen via speciaal vervoer worden verzonden. Hiervoor kijken we altijd samen met u hoe we dit transport zo goedkoop en efficiënt mogelijk kunnen regelen. De meest verkochte kunstpalm is de 300cm Cycas kunstpalm en de Dadel kunstpalm. Ondanks de hoogte van deze kunstpalmen kunnen we deze toch makkelijk verzenden door Europa gezien de tweedelige stam. Deze kunstpalmen ontworpen door Deco Greens zijn dan ook uniek en alleen bij ons verkrijgbaar.

Foto op website

Nagenoeg alle foto’s op onze webwinkel zijn door ons zelf gemaakt en worden dan ook in hoge resolutie aan u getoond. Helaas is het niet altijd mogelijk om van hele hoge kunstpalmen zelf foto’s te maken. Wij tonen dan vaak de kleinste kunstpalm uitvoering die we voor elke hoogte gebruiken.

Referenties

Zoals gezegd worden onze realistische kunstpalmbomen en realistische kunstplanten door geheel Europa afgenomen. Deze neppalmbomen worden gebruikt als decoratie van zeer uiteenlopende faciliteiten, zoals decor opstellingen, kunstpalmen voor beurzen, palmbomen voor bedrijfsgebouwen, aula’s en showrooms. U kunt kunstpalmbomen natuurlijk ook kopen voor particulier gebruik of kunstpalmbomen voor de wederverhuur.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren