UV bestendig

UV bestendigWij kunnen al onze producten voorzien van een UV Safe Protectie  laag waardoor deze niet meer verkleuren.
De kosten hiervoor zijn 20% van uw aankoopbedrag. De producten die onder UV bestendig staan zijn per definitie niet direct UV bestendig, maar kunnen wel een UV en Water Protectie behandeling krijgen. Staat er bij een product omschrijving UV Safe dan is deze ook al behandeld in de fabriek. Om UV Protectie te behouden is na verloop van tijd een extra behandeling noodzakelijk.

De UV Protectie die wij u hier bieden is beter dan de UV Protectie die vanaf de fabriek in sommige producten zitten. WAAROM? De UV protectie die vanaf de fabriek wordt toegepast is ook maar voor bepaalde tijd, hierna verdwijnt de UV bescherming vanzelf. Deze UV Protectie is vaak alleen toegepast op de groene delen van de boom of plant maar NIET op de gekleurde delen zoals bloemen. En er is geen water protectie.

Met de UV & Water Protectie van Deco Greens heeft u optimale protectie voor de gehele boom en plant en is dus 100% Protectie. Binnen kort ook los te koop voor bestaande klanten.

Hoe werkt deze actie:

U krijgt bij de levering een spuitfles met UV & Water Protectie middel die speciaal voor uw aankoop in de juiste hoeveelheid wordt aangemaakt.

Waarom moet u dit zelf doen? De meeste bomen - palmen - planten zitten nog in elkaar gevouwen in de doos. Na levering moet u altijd eerst de kunstbomen of planten op de juiste manier uitvouwen en in model brengen. U zult begrijpen dat u, daarna de behandeling kan geven aangezien de bladeren dan pas vrij zijn.

Op UV en Water Protectie te behouden in het van belang deze behandeling regelmatig te herhalen, de hoeveelheid herhalingen is afhankelijk van de persoonlijke situatie.

Binnen kort zal doormiddel van onderstaande logo's dit nog eens kenbaar gemaakt worden.

UV safe logo

Voordelen van kunstplanten, kunstbomen, kunsthagen en kunstbloemen:

Kunstplanten hebben zo veel voordelen !

Niet meer van echt te onderscheiden, Absoluut natuurgetrouw, Zonlicht bestendig, Bijna geen onderhoud, Kostenbesparend, Perfecte beplanting voor een veel lager budget door de besparing.

Natuurlijk gaat er niets boven levende planten, maar als u gewoon van alle problemen met levende planten af wilt, koop dan liever een goede kunstplant of kunstboom dan een niet uitziende levende planten.

Let op!

Helaas zijn er veel aanbieders op de markt die slechte kwaliteit lever, kunstplanten en kunstbomen die al na 1 a 2 maanden een blauw gloed gaan krijgen, of waarvan de verf vergiftig kan zijn. Let dus goed op wat u koopt, is de kleur wel goed, hoe ruikt de kunstplant of kunstboom, geeft hij af.

Wij verkopen de hoogste kwaliteit die er is, wellicht iets duurder dan onze collega’s , maar met onze prijzen toch erg goedkoop en ze gaan jaren mee, u krijgt van ons Kwaliteitsgarantie en Prijsgarantie en onze producten hebben een groen keurmerk

Planten zijn het visitekaartje van uw gebouw en dan maakt het niet uit of u een multinational bent of een eenmansbedrijf, een plant hoort en bij, maar die moet er dan wel goed uitzien.

Halfdode, niet goedverzorgde planten of bomen zijn zeker geen reclame voor uw bedrijf en of instelling.

Kunstplanten en kunstbomen kunt u overal plaatsen:

Kunstplanten en kunstbomen of kunstbloemen hebben geen beperking tot de locatie waar ze kunnen en moeten staan. Ze hebben immers geen licht of lucht nodig, hebben geen wortels en hoeven geen water.

Maar waar ze ook geen last van hebben is:

kou, tocht, droogte, langslopen, uitstroom van apparatuur (airco, pc, kopieer etc.),schimmels hebben er geen vat op en ongedierte lust geen kunstplanten en kunstbomen, kunstplanten zijn altijd kostenbesparend, u hoeft u immers (mogelijk na 10 jaar of meer) niet te vervangen.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren