Bakken Potten

Bakken Potten

Kunstplanten sfeer verhogend en decoratief

U bent te gast in op de grootste Online Kunstplanten en Kunstbomen winkel van Nederland.

Op onze site vind u werkelijk alles wat te maken heeft met kunstplanten, kunstbomen, kunstpalmen, kunsthagen, kunsthaag elementen kunstbloemen. Maar ook al lijken kunstplanten alleen geschikt voor de minder attente plantenverzorgers onder ons, kunstplanten winnen overal opnieuw terrein en worden nog steeds als sfeer verhogend en buitengewoon decoratief ervaren en er kleven veel voordelen en besparingen aan ten opzichten van echte planten en hydrocultuur.

Kunstplanten zijn onderhoudsvrij

decogreens-kunstplanten.nl levert uitsluitend kunstplanten van een topkwaliteit. Wij leveren aan de zakelijke markt maar ook aan particulieren. Voor de inrichting van zakelijke- en openbare ruimten zijn kunstplanten en kunstbomen uitermate geschikt. Niet zonder reden want kunstplanten en kunstbomen zijn onderhoudsvrij, zien er altijd fris en groen uit, zijn ongevoelig voor temperatuurverschillen en hebben een zeer lange levensduur. 

Wat hebben wij te bieden?

In onze webwinkel treft u een uitgebreid assortiment kunstplanten, kunstbomen, kunstpalmen, kunsthagen, kunsthaag elementen kunstbloemen aan. Alles daartussenin is eveneens bij ons te bestellen. Zoals vazen, bakken, potten en decoratie. Ook verkopen wij boeketten, kransen, hagen en vele accessoires om uw kunstplanten decoratief te presenteren en te rangschikken. 

Waar passen kunstplanten?

Op alle denkbare plaatsen past een sfeervolle inrichting met planten: in restaurants, scholen, kantoren, zorginstellingen, serres, terrassen, showrooms, stands op beurzen, zwembaden en winkelcentra. Maar ook bij u thuis in de woonkamer verhogen deze planten de huiselijkheid aanmerkelijk.  Tegenwoordig zijn veel van onze planten UV Safe behandeld, met deze protectie verkleuren uw kunstplanten en kunstbomen veel minder snel en heeft u ook de mogelijkheid om deze buiten te plaatsen. Kunstplanten en Kunstbomen kunnen prima tegen weersinvloeden alleen is voorzichtigheid geboden met vorst. Wij leveren special UV protectie spray waarmee u de kunstbomen en kunstplanten kan behandelen. Hier mee verlengd u de UV Safe protectie duur, maar u kunt ook een onbehandelde kunstplant of kunstboom hiermee behandelen om zo een zeer goede UV safe protectie te genereren, waardoor u nog langer van uw aankoop kan genieten en uw investering nog beter is besteed.  

De voordelen van kunstplanten op een rijtje

Kunstplanten hebben een lange levensduur (zeker wel 5 á 10 jaar)

Het kopen van kunstplanten bespaart u veel geld (geen onderhoudskosten)

Kunstplanten zien er altijd fris en groen uit (zelfs zonder groene vingers!)

Ook hebben wij een UV bestendigde kunstplanten collectie.

Onze Kunstplanten en Kunstbomen zijn milieu vriendelijk en hebben ook een GROEN KEURMERK

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren